.

Lill-killen :)

Dakar var så himla fin igår! :D Jobbade super och sökte sig ner i travem och skötte sig exemplarisktSyrran var med och fotade så ett extra plus i kanten:

 

Är lite sugen...

... på att ställa upp i Vårruset den 12 maj samt Stockholm Marathon den 28 maj...

Vårruset blir det i alla fall och det skulle vara kul att dra ihop ett lag och springa tillsammans :)

Stockholm Marathon skulle ju bara vara såå häftigt! :D Kan nog få med mig moster på den, tror kanske att hon till och med ska ställa upp där! Hoppas... :)

Myspysfredag

Sicket trist väder idag :( Grått, mulet, blött och äckligt...

Meeen..

Idag kommer ett paket med lite nya träningsDVD:er , 3 stycken! :D Sweeeet! Snacka om att jag kommer hugga in på dem så fort som möjligt! Har jobbat mitt pass för dagen nu på morgonen, plus att stallet redan är klart, så jag har ju massor med tid för träning :)

I eftermiddag kommer veterinären ut och kikar på Mazetti samt vaccinerar båda hästarna. Skönt att få sprutan överstökad nu när hon ändå inte är igång, annars brukar det vara himla bökigt när tävlingarna dragit igång och i och med att Mazettis vaccinering ligger i  april så brukar det alltid bli ett pusslande mellantävlingshelgerna. Men inte iår inte :) Fast hon kunde hellre fått vara frisk .. :/ Men såret är mycket bättre, dock tycker jag att det tar så himla lång tid för det att dra ihop sig.. Tycker att det borde blivit mindre mycket snabbare, men men. Huvudsaken är att det läker i slutändan!

Jag har haft världens baklust förra helgen och den här veckan! Jag har lyckats slänga ihop två mjuka, ljusa,pepparkakor, 8 Lantbröddubbelsats bullar och sen 6 rågkakor hittils! :P Jag brukar aldrig få såna här tokiga infall så det är lika bra att surfa på vågen nu när den ändå rullat in ;)

Go with the flow u know ;)

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och köra mitt första pass för idag :)

Vi hörs!

Baby-laby i somras, liten han var då! x)

Motivation? JA TACK!

Det finns många sätt att hålla motivationen för träning uppe.

Främst måste man fundera ut varför man över huvud taget tränar!

Är det för att må bättre både fysiskt och psykiskt? Är det för att se bättre ut? Är det för att göra ditt X sjuk av avund? Är det för att du är rädd för vad alla andra tycker och tänker om dig?

 

Det finns väldigt många olika anledningar till att var och varannan tränar men det som är viktigtast är att Du kommer på din anledning. För när man har gjort det så har man något stabilt att tänka tillbaka på när motivationen tryter och man får genast tillbaka sina krafter.

Find your own way!

Några andra knep kan vara att dra ihop ett kompisgäng och träna tillsammans, skriva upp sig på spinningpass etc eller att man förnyar sin träningsgarderob :)

Jag har just nu beställt lite nya fräscha träningskläder och längtar till att få träna i dem! :D

Fullt upp..

Det har varit skitdåligt med uppdateringar men jag har varken hittat tid eller ork... De senaste två veckorna har jag varit jätte trött och inte haft motivation till något! Resultatet i träningen har nästintill stått still och det mixat med dålig kost ger ett ännu sämre resultat, plus att Mazetti är skadad gör ju inte saken bättre :/

Men unghästen sköter sig fint och gör stora framsteg hela tiden! Red honom i förrgår och han börjar bli riktigt fin! :D Styrningen funkar mycket bättre och senast kunde jag så smått forma honom på stora volter! Baby <3

Dagarna rullar på i en himla fart och just nu känns det som att allt går ihop till en stor blurr, är trött och seg, självdisciplinen nära noll och har inte haft motivation alls till så mycket över huvudtaget... Somliga ramlar in i en vårdepression, kanske smittad jag med? Dock har det känts lite lättare idag, men i måndags hos Sandra så satt både hon och jag som två mähään vid köksbordet. Fattar inte att man är så trött! Jag tror också att den bristande självdisciplinen och den knackiga motorn att sparka sig själv där bak har bidragit en hel del. Men jag börjar komma på rätt körl igen; beställde en ny träningsDVD med Jillian Michaels som kom i måndags (3 till på väg,så nu har jag fått igång motivationen igen), Mazetti är mycket bättre, Dakar sköter sig utmärkt och den sociala biten med de bästa av vänner gör att allt börjar ljusna! :)

Jag ska försöka bättra mig med att dela med mig lite mer kontinuerligt samt skriva ihop ett inlägg om min träning, har så satans dåligt samvete för att jag inte gjort det ännu och ber så hemskt mycket om ursäkt till er som tålmodigt väntat/ar!!

Ta hand om er!