.

Be your own coach!

Change Your Self-Talk

There are plenty of things in the world to get you down without YOU being one of them. Instead of picking on your "problem areas," think about how you're going to make your body better. Stop focusing on how you hate your arms or how gross you think your butt looks. Instead, make it a goal to improve that butt! Learning to be your own coach is what is going to propel you toward ultimate success.

- Jillian Michaels

Semesterbilder, Italien

Det var helt underbart i Italien med 35-40 grader varje dag och runt 27 grader i vattnet! :D

 

Här kommer lite bilder :)

'

 

 

 

 

 

Finally, Amalfi all over again!

Äntligen är det dags!

06.45 går flyget mot Rom!

9 dagar i Amalfi och 2 i Rom kommer bli awesome :D

 

Jag kan inte fatt att det gått så himla fort allting-det känns som att det var igår vi började prata och planera om och inför resan!

Men nu är det alltså dags, klockan 02:00 rullar vi mot Skavsta flygplats :)

 

See you in 9 days! :D

?Amalfi! <3

Rydell & Quick!

Har haft en grymmevecka och helg!

​Onsdag till fredag var jag i Växjö hos min kusin och hennes sambo. Vi har inte setts sen i julas och hade mycket att ta ikapp. Käkade ute på onsdagskvällen och avslutade med en barrunda på deLuxe.

​Torsdagen innehöll också den mycket prat och skratt. Käkade hemma på kvällen, kikade påSlumdog Millionaire och pratade fram till 3:00!

Åkte hemåt på eftermiddan på fredagen och stannade till hos Mazetti's uppfödare i Sandsjöfors. Vi har inte setts sedan jag köpte M och det är snart 5 år sedan! Så där blev jag kvar ett tag och bubblade och blev även visad runt i grannskapet. Åkte förbi ett par gårdar där det fanns mycket dyra och fina hopphästar! Bla ett ställe där tre "Flip-hästar" står hos en tjej. Det var häftigt att se och klappa på såna dyrgripar och stoet liknade Butterfly Flip väldigt mycket! :P

Jag kom hem vid halv två på natten till lördag.

Lördagen var rätt lugn. Åkte in till pappa runt 15 och käkade o gick en powerwalk. Senare på kvällen grillade vi innan han och jag drog iväg till Motala på Motaladagarna och Rydell & Quick! Herrejösses vilket grymt drag det var-som det alltid är när de spelar!

Grymmekväll!!

Pratade med Malin & Christer efteråt samtidigt som de signerade och det var väldigt kul!!

Nästa gång blir i Borås den 4 augusti!

Rock on...!!

MC-dagarna i Västervik 2010.


Söndag.

Se.me.ster!
:D

Guu så gött!
Gårdagen innebar de sista två arbetspassen innan fyra veckors semester och kvällen avslutades med en hejdundrande 50-årsfest i Gustavs loge i Östersjötorp, med god mat, underbar stämning, mycket dans och mingel och nakenbad vid 12-slaget ;)
Kan bara säga att det var en mycket bra start på semestern!
Dagen idag har varit ganska seg, har plockat och städat av rummet efter tornadon igår när jag, stressad till tusen efter kvällspasset på jobbet, skulle göra mig iordning till festen, och för att inte se för anskrämlig ut försöka göra det någolunda bra...
Jonas och Sara hämtade mig och vi åkte vidare till Östersjötorp för att äta lite mat, städa undan och för att jag skulle hämta hem min lilla bil.
På kvällskvisten blev det en löprunda på 7.2km och efter det åkte jag in till pappa för en powerwalk på 4km. Så jag har fått min motion för idag och tänkte nu krypa ner i sängen.
Hoppas bara att det går att sova för det är så satans varmt inne!