.

Vilsen?

Nej, då. Men har inte så mkt tid över till att sitta vid datorn om dagarna längre!
Solen ni vet.. ;)

Men nu har jag mycket att berätta! :D
Vi börjar med att helgen inte var rolig alls, trots underbara vädret! Jag låg med 39,5 graders feber fredag kväll och hela lördag, snorig och helt orkeslös i söndags. Måndagen skulle jag ha jobbat på morgonen men sjukskrev mig på söndagen för att få chans att vila upp mig. Så framemot middagen i måndags kände jag mig mycket bättre :)
Men jag har passat på att solat i söndags och i måndags. Finns inget skönare än att ligga ute på en filt i gräset med boken, Master Your Metabolism (sjukt bra bok för er som är intresserade! :D ) i högsta hugg och spotify i mobilen! :D Så jag kan nog ärligt säga att solen hjälpte mig att bli frisk så snabbt den här gången ;)
Igår, tisdag, jobbade jag på morgonen och parkerade sen likt en strandad val på filten i gräset x) När mamma kom hem från jobbet gick vi bort med Dakar till ridbanan och löshoppade honom. Måste säga att jag blev riktigt imponerad! :D Han var jätteduktig och fattade fort vad han skulle göra och efter det så sög han tag ordentligt! Vi avslutade med en oxer på ca 70cm. Så inga höjder men han är inte löshoppad mycket innan.
Efter det åkte jag in till hamnen i Askersund och käkade i grillen och tog en glass. Skulle egentligen ha varit med på Pushen men kände att jag inte var helt hundra för att träna riktigt än så, med samvetet gnagande i bakhuvet, så blev det snabbmat istället... Fånigt, kanske men det ger bara negativa effekter i hormonbalansen som i sin tur inte gynnar det arbete och energin man lägger ner i träningen. Plus att jag inte har tränat ordentligt den senaste veckan, och veckan innan det var rätt lågintenstiv också.
Idag, onsdag, var jag först iväg till Markebäck med Mazetti för en dräktighetsundersökning.
Pirrigt, pirrigt I can tell!
Meeeen... Hon är dräktig!! :D:D
Ooooch... Hon är första stoet i Sverige dräktig med Canterbury! :P
Så åk och seminera ditt sto i Markebäck, a winning combination!
Jag var kvar och tjattrade med Pethra Haglund och hennes tjejer samt fikade med Annika och gänget, gosade med Annikas Russel-valpar och åkte senare hemåt.
Eftermiddagen har mest gått åt till att städa lite och laga till mat och efterrätt till morfar som dök upp vid fyra. Åt ute i trädgården vid dammen tills vi tröttnade på myggen :P
Jag hade slängt ihop en kycklingsallad med fullkornsskruvar(pasta alltså x)), majs och ärter och till efterrätt en jordgubbspaj :) Mumma!
Imorgon ska jag iväg och träna en unghäst och sen hem och ladda inför vårruset! :D
På fredag jobbar jag heldag och mellan passen ska jag in till Askersunds Byn med Dakar och träna för Anna Björkman! :))
Spännande!
Nu har ni lite koll på vad jag har haft för mig!
Ha det bäst! :)