.

Fredag igen :)

ÄNTLIGEN fredag!
Har jobbat två veckor i sträck och är helt slutkörd! Har inte haft ork till något annat än jobba, äta och sova känns det som. Träningen är i det närmaste obefintlig.
Känner mig som en slapp, urkramad disktrasa både kroppsligt och i skallen...
Dakar har vilat nästan helt de här veckorna! :/
I helgen som var så hade han lyckats springa in i en gren eller något och fick ett fult sår och en ordentlig svullnad under vänstra ögat, plus en avtrampad sko bak. Fattar inte hur han lyckas... Tack och lov har han inte haft någon feber så han slapp pencillin. Jag har fått hålla såret öppet, två centimeterlånga springor som är ungefär en resp. två centimeter djupa, och behandla med Streptocillin-salva. Nu har svullnaden nästan gått ner helt!
Ska röra lite på honom imorgon för att se hur han känns :)
Imorgon ska jag även med pappa in till Örebro och köpa bil. Ska bli skönt att slippa det tvåhjuliga aset... Hade det ändå varit en Harley Davidson hade jag inte klagat det minsta ;) Hehe
Ledig helg på gång och jag ska ta den med ro och utan stress.
Hoppas på fint väder så jag kan få chansen att sträcka ut i galopp med Dakar på de nytröskade åkrarna i höstsolen!
Det är TERAPI!! :D
Ha en bra fredag alla underbara!

Helg!

Har haft fullsmockat schema heeeela veckan! Jobb varje dag, inklusive lördag och söndag... Satt både onsdag och torsdag och väntade på att två kattköpare skulle dyka upp, vi hade bestämt dag och tid. Men ingen vare sig hörde av sig eller dök upp. Pissed off!
Så har inte fått något gjort!
Dakar har vilat största delen av veckan men ska få gå i skogen med mig, mamma och Mazetti. Plus att han ska få åka en sväng i transporten.
Vi har bokat in oss på en träning för Jag Schöneman på måndag och jag hoppas verkligen att den blir av! Är supertaggad att få se hur Dakar sköter sig och vad Jan tycker om honom :)
Ikväll är det utgång i Motala som gäller. Harrys närmare bestämt. Dessutom spelar Rydell & Quick där senare på kvällen :) Wiiie!
Imorgon innan jobbet drar igång vid 14 så kommer det en tjej från Kristinehamn och köper och hämtar båda kattungarna som jag egentligen hade spekulanter på i veckan, de som aldrig dök upp.. Känns så skönt att det verkar vara en seriös köpare den här gången, hon var verkligen sugen till 110% på att få köpa båda! Ringde i fredags och ville komma samma dag! Supertrevlig var hon över telefon också :)
I nästa vecka ska jag iväg och kolla på ny bil.
Silverpilen har nämligen lämnat in.
Det är en Mitsubishi Galant V6 som låter väldigt intressant.
Dessutom har jag kirrat lägenhet! :D
Mycket på gång med andra ord!
Nu är det bäst att sätta fart :)
Kronos som flyttar till Kristinehamn :)

Say it with a song

Har fått för mig att jag ska lära mig spela gitarr.
Elgitarr i det här fallet.
Stay tuned...


Gårdagens "fotosession"

Hehe
Här kommer ett par fina bilder som Ellen, http://ellenlina.blogg.se, knäppte igår :)
- snodde dem från dig sålänge, Ellen. Kunde inte vänta på att du skulle skicka dem... ;)
Visst är han lite fin ändå, snart 3,5 år gammal :')
- Dåligt med eftergift!! Var lite sen själv i språnget..
:)

Bebisarna :)

Länk till annonsen här!
:)

Förmiddagstur i skogen

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha ridit ut på Guardian tillsammans med Eva Holmér på Adivina. Det blev en härlig skritttur i det värmande och uppfriskande solskenet.
Ellen kommer ut senare i eftermiddag och fotar mig och Dakar.
Ska klura ut och leta rätt på en snygg (och ren...) outfit till både mig och honom ;)
Innan dess har jag lite att pyssla med och tänkte fylla på energidepåerna med att kasta mig in i ett styrke/cardiopass :)
Kompis jag och Sandra hittade igår ;)

Härliga lördag

Spenderade kvällen natten och dagen idag hos Sandra. Snackade skit och drack vin fram till halv fyra, var djupt nere i Youtube-träsket och garvade så vi grät åt roliga katt-klipp.
Raj, raje raj raj raj raj raj... Minst sagt ;)
Körde småshettisar en lång tur i det härliga vädret idag och hemma igen bjöd gubben hennes på mat, Mc Donalds.
Förvånande, eh?
Kycklingsalladen slank ner rätt bra ändå.
I och med att silverpilen fortfarande är på spa så skjutsade Sandra hem mig och passade då på att hälsa på alla kattungar, förälskade sig i den röda långhåriga, hälsade på tjock-Mazetti och kikade på Dakars bakfot och konstaterade, som jag också kom fram till, att han har/börjar få lite mugg. Suck. Men med rengöring och salva ska det försvinna fort hoppas jag. Han är inte halt, öm eller svullen eller nåt så det är inget stort än.
Imorgon kommer Ellen ut och fotar mig och Dakar. Planerar att hoppa lite på banan. Ska bli kul att äntligen få lite ridbilder och framförallt hoppbilder på oss :)
Nu på kvällen har jag varit iväg och ridit Guardian på fältet. Han var lite stel och allmänt ovillig till arbete idag. Men han jobbade på bra en stund och blev ordentligt svett. Det sög rätt bra i den mjuka marken så behövde inte rida så länge för att han skulle bli trött. Efter att ha skrittat av honom ett bra tag gick jag tillbaka till stallet och plockade av honom alla grejer för att sedan gå en liten promenad med honom innan han fick komma ut i hagen igen :)
Alla djuren här hemma har fått allt de behöver för natten och jag tänkte inta träningsrummet för ett ordentligt styrkepass!
Bra avslut, japp! :)
Bjuder på en bild på mig och Mazetti från i höstas.
Trevlig lördag mina vänner!

Torsdag.

Uppe innan tuppen och gav mig ut på en 45min joggrunda vid halv sju :)
Grymmarns skönt!
Har varit nere i en down-period när det gäller träning de senaste två veckorna men känner att motivationen börjar komma tillbaka :)
Sen dusch och den o så viktiga havregrynsgröten innan jobbet på kliniken började vid 8. Jobbade till 16 och åkte hemåt för att ta det lugnt innan födelsedagsfirande vid 18. Har varit hemma hos hästarna en sväng på kvällen och kollade till dem.
Nu blir det att sova och sen jobb på gården vid 04.00 :)
Godnatt!