.

Sommar och snart semester!

Gud så gött med värme igen, den var verkligen efterlängtad! :D
Förmiddagen har spenderats med familjen, matlagning och jordgubbspaj med glass. Från klockan 14 har jag och Alvida varit i Marieberg och shoppat loss inför italien den 15 juli! :D Det är jag, Alvida och tre (ev fyra) kompisar till som åker iväg i 9 dagar. Ska bli sååå skönt och grymt kul! :))
Vi kommer bo första natten i Rom och sen tar vi tåget ner till Amalfikusten från lördag-lördag och checkar in i lägenheten i Amalfi. Sen sista natten till söndagen den 24 så sover vi i Rom innan vi åker hem igen :)
Nu på kvällskvisten blev det trots allt ett styrke/konditions-pass och hade tänkt att ge mig ut på en promenad, men ser nu att klockan blivit rätt mkt. Trodde inte att jag skulle orka träna när det är så varmt men det gick! Svettigt kan jag lova! ;)
Nu ska jag häva i mig en proteindrink och sen försöka sova.
¨
Det börjar synas lite resultat av allt slit med hantlarna.. ;)

Life is like a box of chocolate

"Watch your thoughts, for they become words.
Watch your words, for they become actions.
Watch your actions, for they become habits.
Watch your habits, for they become character.
Watch your character, for it becomes your destiny."
Anonymous

Saknar oss!

Kom på att jag inte uppdaterat ordentligt på länge!
Mazetti skadade sig i mars och är nu betäckt och dräktig med überfina Canterbury! :D Hon är dessutom först i Sverige att bli dräktig med honom! Så i slutet på mars kan jag titulera mig uppfödare av Sveriges första Canterbury-föl! :P
Nu är Mazetti fräsch efter skadan och ibland lufsar hon med på skogsturer med unghästen annars är det fölmärr i gröngräset som gäller!
Men det är fruktansvärt vad jag saknar att träna och tävla på riktigt! Att rida 3-åring är inte ens i närheten, trots att det ändå går så himla bra med Dakar... Jag märker nu att om jag inte är igång och tävlar så har jag ingen motivation alls att rida och hålla på. Att bara lufsa runt i skogen utan några mål att försöka nå kan kvitta. Så jag längtar till nästa sommar då vi är på tävlingsbanorna igen, hon och jag! :)

Första hoppningen :)