.

Bebis :')

Jag bara njuter! Dakar var såå fin idag!
Vi red en tur i skogen han och jag och han tuffade på som tåget!
Gick en bit på vägen för att komma dit jag ville rida och det här med trafiken är inga problem alls, han viker inte ens ett öra när bilarna åker förbi. Vi stannade till hos grannen och deras barn kom ut och hälsa på honom och hade äpplen med sig. Kan lätt säga att det var med en väldigt nöjd blick i ögat vi lunkade vidare efter en liten stund :)
Vek av från stora vägen in på en mindre väg och efter en liten stund kom vi till nästa granne som har en massa båt-och bilkärror på ett gärde. Plus att deras hästar går på motsatta sida av vägen. Mycket att titta på minst sagt. Han sneglade lite skeptiskt och gick så försiktigt till en början. Men en klapp på halsen och en smackning så spetsade han öronen och vi travade lätt och luftigt vidare. När vi travar en bit mötte vi en bil på den smala grusvägen. Dakar spände sig lite när hästarna i hagen dundrade förbi och blev då lite nervös när bilen rullade vidare. Men vi travade iväg och efter en liten stund lugnade han sig, sänkte halsen och tuggade på bettet. Vi vek av på en liten skogsstig och efter bara en liten bit kommer en cyklist(!?) mot oss, skumpandes över trädrötterna. Både jag och Dakar hoppade till men inget roligare än så hände utan Dakar suckade lite och sen trampade han villigt på framåt igen :)
Sedan flöt allt på fint. Han tog galoppfattning i både höger och vänster klockrent och blev riktigt laddad :P Vi vek av på ännu en skogsstig och kom senare ut på ett grustag, var tvugna att gå igenom ganska högt gräs för att komma vidare. När vi klampar ut där hoppar ett rådjur upp två meter från hans framben! Men han reagerade faktiskt inte! Rådjuret skuttade lugnt iväg en bit och tittade på oss innan det gick iväg.
Sen rullade allt på strålande och har var rätt trött i skallen när vi kom hem igen. Så nu kommer han sova gott!! :)
Lilla älsklingen!!
Nu blir det ett träningspass, middag och sen göra mig iordning för att åka till karlskoga och rocka med Rydell & Quick!!! :D
Kolla in deras nya grymma låt och den galet snygga videon till den:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: